E-mail marketing

Creatief je klanten bereiken in hun persoonlijke mailbox

Spam vinden we allemaal ontzettend vervelend en digitale nieuwsbrieven krijgen daar vaak de schuld van, zeker als je digitale nieuwsbrieven ontvangt van bedrijven waar je jezelf nog nooit voor hebt ingeschreven kan dat ergernis oproepen. Toch is e-mail marketing nog steeds één van de beste manieren om je bezoekers en klanten (persoonlijk) te benaderen met nieuws en bijvoorbeeld acties. Goed vormgegeven digitale nieuwsbrieven met de juiste inhoud die je verstuurd naar diegene die zich hiervoor ook daadwerkelijk hebben ingeschreven zullen dan ook alleen maar een positief resultaat opleveren.

Responsive

Maarliefst 53% van alle emails worden tegenwoordig gelezen op de smartphone. Omdat deze schermen smaller zijn dient de nieuwsbrief zich automatisch aan te passen zodat de ontvanger niet hoeft te zoomen. Pixel Architect zorgt ervoor dat jouw digitale nieuwsbrief zich automatisch aanpast op elke scherm waar deze op gelezen wordt.

Statistieken

Je krijgt bij het verzenden van een digitale nieuwsbrief campagne een persoonlijke inlog waar je alle statistieken van je verzendingen kunt inzien. In deze statistieken vindt je hoevaak de nieuwsbrief is geopend, door wie, op welke locatie en op welke links het meeste geklikt is. Je kunt ook zien of mensen de nieuwsbrief hebben gedeeld via de mail of via social media en of bezoekers van je website zich hebben ingeschreven of juist hebben uitgeschreven.

Cross client

Er zijn veel verschillende mail clients en ondanks dat de hoofdfunctie van al deze programma's het verzenden en ontvangen van e-mail's is werken ze toch allemaal net een klein beetje anders en we dienen qua techniek hier dan ook rekening mee te houden. Elke digitale nieuwsbrief wordt zo ontwikkelt dat deze in zowel Microsoft Outlook, Apple Mail, G-Mail, Thunderbird, Yahoo Mail en alle mobiele mail programma's goed en snel worden weergegeven.

Microsoft Outlook
Apple Mail
Gmail
Thunderbird
Microsoft Outlook
Ben je opzoek naar een professionele website voor jouw bedrijf?
Pixel Architect ontwikkelt mooie en mobielvriendelijke WordPress websites.