Web development

De techniek is de motor van je website

Pixel Architect bouwt al jaren websites en of het nou gaat om een standaard website, een uitgebreide webshop of een simpele landingspagina, er wordt altijd voor gezorgd dat de website voldoet aan de meest recente (web)technieken. Daarnaast wordt er tijdens de eerste fase van het ontwikkelen al rekening gehouden met SEO en wordt ervoor gezorgd dat je website goed werkt in alle browsers en op alle mobiele devices.

Responsive (mobile-friendly)

Websites worden steeds vaker bezocht vanaf diverse tablets en smartphones en daar moet de layout van de website zich dan automatisch op aanpassen. Dit wordt ook wel responsive genoemd. Pixel Architect optimaliseert elke website zodat deze goed werkt op alle mobiele devices.

Content Management Systeem

Aan elke website die Pixel Architect ontwikkelt wordt er WordPress gekoppeld. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke content management systeem ter wereld die het voor iedereen mogelijk maakt om eenvoudig teksten en afbeeldingen aan te passen.

Cross browser

Er bestaan vele diverse browsers waarvan Safari, Google Chrome en Internet Explorer de meest bekende zijn. Ondanks dat browsers er simpelweg voor dienen om websites te tonen werken ze toch allemaal een klein beetje anders. Vooral als het gaat om moderne animatie technieken zoals bijvoorbeeld het animeren van een call-to-action button dient hier voor elke browser een klein stukje andere code te worden toegevoegd. Pixel Architect zorgt ervoor dat jouw website probleemloos werkt in elke moderne (mobiele) browsers.

WooCommerce Webshop

Wil je online artikelen verkopen? Dat kan. Pixel Architect werkt met WooCommerce, een shop module van WordPress die het mogelijk maakt om producten online aan te bieden aan bezoekers en deze online af te laten rekenen via creditcard, PayPal en iDeal.

Zoekmachine optimalisatie

Iedereen wil graag dat zijn of haar website goed gevonden wordt in Google en dit begint bij de techniek want hoe snel je website wordt geladen is enorm belangrijk voor je ranking. Pixel Architect zorgt ervoor dat je website zo snel mogelijk wordt geladen en altijd goed scoort in zogeheten pagespeed checkers.

WordPress website aan de hand van een thema

Vooral startende en kleine bedrijven hebben niet de financiële middelen om een maatwerk website te laten ontwerpen en ontwikkelen. Daarom biedt Pixel Architect ook de mogelijkheid om voor een laag bedrag toch een website of webshop te hebben. Hiervoor wordt er gewerkt met een WordPress thema.Bekijk de mogelijkheden
Ben je opzoek naar een professionele website voor jouw bedrijf?
Pixel Architect ontwikkelt mooie en mobielvriendelijke WordPress websites.